فهرست مطالب

مدیریت بازاریابی - پیاپی 37 (زمستان 1396)

مجله مدیریت بازاریابی
پیاپی 37 (زمستان 1396)

  • تاریخ انتشار: 1396/11/01
  • تعداد عناوین: 8
|
  • نیلوفر اشرفی، کامبیز حیدرزاده* صفحات 1-18
    تحقیق حاضر با هدف بررسی تاثیر خطای روانی (روانشناسی) قرارداد بر تبلیغات شفاهی مثبت در خریدهای اینترنتی انجام شده است. این تحقیق از نظر هدف، یک تحقیق کاربردی و از نظر روش گردآوری داده ها، از نوع توصیفی می باشد. گردآوری اطلاعات در این پژوهش به صورت کتابخانه ای و روش میدانی با استفاده از پرسشنامه استاندارد صورت گرفته است. جامعه آماری این تحقیق مشتریان شرکت دیجی کالا بوده و نمونه مورد مطالعه در این تحقیق با توجه به فرمول کوکران تعداد 300 نفر از بین خریداران اینترنتی از اپلیکیشن/ وب سایت دیجی کالا محاسبه گردید که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند. تجزیه و تحلیل داده ها توسط مدل یابی معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزار لیزرل انجام شد و فرضیه های تحقیق در سطح اطمینان 95% تایید شدند. خطای روانی قرارداد به عنوان متغیر مستقل، کیفیت خدمات و ارزش ادراک شده نیز به عنوان متغیرهای میانجی و همچنین متغیر شخصی سازی متغیر تعدیل گر در نظر گرفته شدند، متغیر تبلیغات شفاهی مثبت هم به عنوان متغیر وابسته بررسی شد. نتایج بررسی ها نشان دهنده تاثیر معکوس خطای روانی قرارداد بر تبلیغات شفاهی مثبت از طریق کاهش کیفیت خدمات و ارزش ادراک شده، در خریداران کالا از طریق اینترنت می باشد. همچنین نقش تعدیل گر شخصی سازی در تاثیرگذاری خطای روانی قرارداد بر کیفیت خدمات و ارزش ادراک شده، مورد تایید قرار گرفته است. در نهایت بر اساس نتایج به دست آمده، به مدیران فعال در عرصه کسب و کار اینترنتی توصیه می شود که جهت ارتقاء سطح گرایش مشتریان به تبلیغات شفاهی مثبت، مسائلی را که باعث ایجاد خطای روانی قرارداد در آن ها می شود را مدنظر قرار دهند، چرا که این موضوع، کیفیت خدمات و ارزش ادراک شده از خدمات شرکت را تحت شعاع قرار می دهد.
    کلیدواژگان: خطای روانی قرارداد، تبلیغات شفاهی مثبت، ارزش ادراک شده، کیفیت خدمات، شخصی سازی
  • سمیه حضوری، محمدعلی عبدالوند* صفحات 19-30
    هدف اصلی این پژوهش ارزیابی عوامل موثر در بازاریابی پروژه ای بر روابط خریدار و فروشنده بازار معاملاتی در شرکت های صنعت فولاد می باشد. روش مورد استفاده در این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر ماهیت توصیفی، پیمایشی و همبستگی می باشد. جامعه آماری این تحقیق که با استفاده از فرمول Q تعداد نمونه 311 نفر به روش نمونه گیری تصادفی در نظر گرفته شد. برای تعیین پایایی پرسشنامه ضریب آلفای کرونباخ برابر 86/0 محاسبه گردید که حاکی از پایایی در سطح عالی می باشد. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون های تحلیل عاملی اکتشافی و تاییدی به کمک نرم افزار Spss و سایر آزمون های مربوطه که به طور مفصل در این پژوهش شرح داده شده است، تجزیه و تحلیل گردید تا هر یک از مولفه های تاثیرگذار و زیر مولفه ها مشخص گردد. نتایج به دست آمده حاکی از آن است که این پژوهش شامل 5 مولفه اصلی "بازارخدمات با 7 زیر مولفه، مدیریت دانش با 3 زیر مولفه، ویژگی های خاص بازاریابی پروژه با 3 زیر مولفه، ویژگی های اصلی بازاریابی پروژه با 4 زیر مولفه، بازار خارجی با 4 زیر مولفه و در مجموع 21 زیر مولفه بود. با به کارگیری روش معادلات ساختاری و طراحی پرسشنامه مخصوص به آن، عوامل بازاریابی پروژه ای بر روابط خریدار و فروشنده بازار معاملاتی رتبه بندی و اولویت بندی شدند که درنهایت، از میان زیر معیارهای موجود «ویژگی های خاص بازاریابی پروژه» با وزن 0.99 به عنوان مهترین زیر معیار این صنعت انتخاب شده و پس از آن «بازار خارجی»، «بازارخدمات» به ترتیب با اوزان 0/89، 0/87در رتبه های دوم و سوم قرار گرفتند.
    کلیدواژگان: بازاریابی پروژه ای، مدیریت دانش، دانش مشتری، روابط خریدار و فروشنده، بازار معاملاتی
  • پرویز علی لو*، حمیدرضا سعیدنیا، علی بدیع زاده صفحات 31-45
    اگر سازمانی نتواند برای مشتریان خود ارزش آفرینی کند به مرور از ذهن و زبان مشتریان، خارج و از صحنه بازار محو می شود. مهمترین وجه مشتری مداری، ارزش آفرینی است. خلق ارزش برای مشتری و شکل گیری مزیت رقابتی برای سازمان متناظر با یکدیگر هستند و هرگاه اولی حاصل شود، دومی نیز در پی خواهد بود. با توجه به چالش های پیشرو در صنایع تولیدی و آسیب پذیری بسیاری از واحدهای صنعتی بواسطه عدم بهره مندی از مزیت رقابتی در عرصه تجارت جهانی، توجه به نقش برند و ارزش آفرینی برند از ضرورت و اهمیت ویژه ای برخوردار می شود. هدف از این پژوهش طراحی مدل تبیین شاخص های ارزش آفرینی برند در صنعت نساجی ایران است. روش تحقیق مورد استفاده در این پژوهش از نوع کیفی می‎باشد. تکنیک مورد استفاده برای گردآوری اطلاعات و تجزیه و تحلیل داده ها نیز، روش مبتنی بر تئوری داده بنیاد تعیین شد. در این بخش ابتدا اطلاعات و داده ها بصورت کدهای باز از طریق مصاحبه های تخصصی با خبرگان دانشگاه و صنعت جمع آوری گردید، سپس از طریق برقراری ارتباط بین مقولات خرد و کلان، داده های تحقیق طبقه بندی و پالایش شد و در نهایت اعتبارسنجی و ویرایش نهایی شد. در الگوی پیشنهادی ابعاد ارزش آفرینی چهار بعد مشتری، رقبا، سازمان و جامعه ارائه شدند.
    کلیدواژگان: ارزش آفرینی برند، صنعت نساجی
  • نادره سادات نجفی زاده*، مریم ظهیری صفحات 47-61
    هدف این پژوهش بررسی رابطه بین انگیزه های خرید و انتخاب انواع خرید در فرودگاه در سال 1392 بوده است، و به عنوان مطالعه موردی فرودگاه بین المللی شهرستان اهواز مورد مطالعه قرار گرفته است. روش پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نوع توصیفی همبستگی می باشد. جامعه آماری پژوهش مسافرانی بوده اند که برای مسافرت خود از فرودگاه بین المللی شهر اهواز استفاده کرده اند. تعداد 133 نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب گردید. در تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS استفاده شد یافته های مهم پژوهش حاکی از آن بود که بین انگیزه های خرید مسافران و انتخاب انواع خرید در فرودگاه رابطه معناداری وجود دارد، بین خرید آنی و انتخاب انواع خرید در فرودگاه رابطه معناداری وجود دارد. نتایج تحقیق رابطه معناداری بین فشار زمانی و انتخاب انواع خرید در فرودگاه نیافت.
    کلیدواژگان: انگیزه خرید، انتخاب انواع خرید، خرید آنی، فشار زمانی، فرودگاه
  • سیدعلی رضا موسوی* صفحات 63-76
    هدف از این مطالعه ارائه مدل ارزش آفرینی در صنعت خدمات بانکداری در بانک ملی است. جامعه آماری این پژوهش مشتریان بانک ملی در استان فارس می باشد که جامعه ای نامحدود تلقی می شود. روش نمونه گیری در این تحقیق حجم نمونه 284 روش نمونه گیری در دسترس می باشد. ابزار اندازه گیری پرسشنامه استاندارد کامبرا-فیرو و همکاران (2017) است. در این پژوهش به منظور توصیف تحلیل داده ها و آزمون فرضیه های پژوهش از روش مدل یابی معادلات ساختاری بین متغیرها استفاده شده است. نتایج آزمون فرضیات تحقیق که با استفاده از نرم افزار لیزرل مورد آزمون قرارگرفته است نشان می دهد که ارزش آفرینی بر رضایتمندی مشتری، وفاداری و تبلیغات شفاهی و رضایتمندی مشتری بر وفاداری و تبلیغات شفاهی تاثیر مثبت و معنادار دارد. همچنین متغیر میاجی زنان و افراد مسن بر پیامدهای فرآیند ارزش آفرینی تاثیر مثبت و معنادار دارد. اما در بین مردان ارزش آفرینی بر رضایتمندی و تبلیغات شفاهی و رضایتمندی بر وفاداری و تبلیغات شفاهی تاثیر مثبت و معنادار دارد. در نهایت در بین جوانان ارزش آفرینی بر رضایتمندی و وفاداری و تبلیغات شفاهی تاثیر مثبت و معنادار دارد.
    کلیدواژگان: ارزش آفرینی، رضایتمندی مشتری، وفاداری، تبلیغات شفاهی، ویژگی دموگرافی مشتریان
  • هادی رزقی *، حسین محمد سمسار صفحات 77-88
    هدف اصلی این پژوهش بررسی رابطه دانش سازمانی کارکنان و توان رقابتی بانک سرمایه (مورد مطالعه شعب شمال شهر تهران) می باشد. تحقیق حاضر از نظر هدف از نوع تحقیقات کاربردی و از نظر شیوه گردآوری داده ها توصیفی از نوع همبستگی می باشد. جامعه آماری تحقیق حاضر، شامل 270 نفر از کارمندان و مدیران و مسئولان شعب شمال بانک سرمایه در شهر تهران می باشد. حجم نمونه ما در این تحقیق 160 نفر (طبق  جدول مورگان) می باشد و در این تحقیق از روش نمونه گیری تصادفی ساده اقدام به انتخاب نمونه مورد پژوهش شده است. ابزار مورد استفاده در این پژوهش پرسشنامه 19 سوالی دانش سازمانی و پرسشنامه 11 سوالی توان رقابتی می باشد. روایی ابزار پژوهش بصورت صوری مورد تایید واقع شده است.پایایی پرسشنامه های پژوهش نیز از طریق محاسبه آلفای کرونباخ بالاتر از 0.7 بدست آمد و به تایید رسید. نتایج حاصل از اجرای پژوهش نشان داد بین مولفه های سه گانه دانش سازمانی و توان رقابتی رابطه مثبت و مستقیم وجود دارد. همچنین نتایج حاصل از اجرای معادلات ساختاری نشان داد بالاترین ضریب مسیر مربوط به توانمندی فناورانه و توان رقابتی و در جایگاه دوم توانمندی ساختاری با توان رقابتی و در نهایت توانمندی فرهنگی و توان رقابتی می باشد.
    کلیدواژگان: توان رقابتی، توانمندی ساختاری، توانمندی فناورانه، توانمندی فرهنگی
  • عفت حاجی حسینی*، علی اصغر عیوضی صفحات 89-103
    این پژوهش با هدف بررسی تاثیر فعالیت های بازاریابی بر ارزش ویژه برند با توجه به متغیر میانجی تجربه برانگیخته شده انجام شد. روش پژوهش بر حسب هدف کاربردی، از نظر روش گرداوری داده ها توصیفی- همبستگی و همین طور از نظر نوع داده کمی بود. جامعه آماری شامل کلیه بیمارانی که از خدمات بیمارستان شهید صدوقی یزد که طی 5 ماه از خدمات بیمارستان استفاده کردند (41000 نفر)، می باشند. روش نمونه گیری غیرتصادفی و به صورت در دسترس بودن افراد بود. تعداد نمونه 380 نفر انتخاب شد. به منظور گردآوری داده ها برای متغیر تجربه برانگیخته شده از پرسشنامه براکوس و همکارانش (2009)، ارزش ویژه برند یو و همکارانش (2000)، و برای مولفه های بازاریابی از پرسشنامه های داگیرالا و همکاران (2008)، بری و همکاران (2002) و داگر و همکاران (2007) بهره گرفته شد. پس از جمع آوری پرسشنامه ها، توصیف داده ها از طریق میانگین، انحراف معیار، درصد، فراوانی و جدول از طریق نرم افزار Spss و استنباط آماری داده ها از طریق مدل سازی معادلات ساختاری و به کمک نرم افزار Amos انجام پذیرفت. ویژگی های فنی پرسشنامه شامل پایایی، روایی همگرا و روایی واگرا بررسی گردید. ضرایب مسیر و ضرایب معناداری نرم افزار برای بررسی فرضیه های پژوهش مورد استفاده قرار گرفتند. یافته ها نشان داد، درجه تناسب مدل ارائه شده با توجه به مولفه های پژوهش مناسب بود؛ هم چنین مولفه های فعالیت های بازاریابی بر ارزش ویژه برند مبتنی بر مشتری با نقش میانجی تجربه برانگیخته شده تاثیر داشت.
    کلیدواژگان: فعالیت های بازاریابی، ارزش ویژه برند مبتنی بر مشتری، تجربه برانگیخته شده
  • ایمان حکیمی* صفحات 105-120
    هدف
    هدف مقاله حاضر بررسی تاثیر ارزش های ادراکی مصرف کننده بر عشق به برند و پیامدهای آن همراه با تبیین نقش میانجی هویت برند در این رابطه است.
    روش
    تحقیق حاضر توصیفی- پیمایشی و از نظر هدف، کاربردی است. جامعه مورد بررسی مشتریان برندهای لوکس در شهر تهران هستند. داده های پژوهش نیز از نمونه های آماری با روش نمونه گیری غیرتصادفی در دسترس و در محل فروشگاه های عرضه کننده محصولات برند لوکس در شهر تهران در زمستان 1397 جمع آوری شد.
    نتایج
    یافته ها نشان داد که خود تجانسی واقعی بیشترین تاثیر را بر دلبستگی عاطفی به برند دارد. بنابر این، احساس اشتیاق به یک برند زمانی بوجود می آید که آن برند قادر باشد در ابتدا شخصیت درونی مصرف کننده را منعکس، و سپس بتواند به اعتلای هویت درونی فرد در محیط اجتماعی اش کمک نماید. محدودیت ها: استفاده از سنجه های خودگزارشی در گردآوری داده ها بالاخص در رابطه با پیامدهای عشق به برند و ادبیات محدود در رابطه با موضوع پژوهش از جمله محدودیت های عمده تحقیق حاضر محسوب می شوند. کاربردهای مدیریتی: شواهد نشان می دهد علی رغم آنکه ارزش های لذت گرایانه تنها محرک مستقیم عشق پرشور نسبت به یک برند است، اما برای داشتن ارتباطی پایدار بین مصرف کننده و یک برند، ارزش های کارکردی نیز می توانند با تقویت هویت برند، نقش چشم گیری در ایجاد عشق به یک نام تجاری ایفا نمایند. عشق به برند نیز با پیامدهای مهمی، از جمله وفاداری، تبلیغات دهان به دهان و تمایل به پرداخت بیشتر در ارتباط است.
    نوآوری
    تحقیقات اندکی بر پیشایندهای عشق به یک نام تجاری، مخصوصا بر اهمیت سازه هویت برای ایجاد سطوح بالایی از عشق تاکید نموده اند. از طرفی، عمده پژوهش ها در این راستا بر ارزش های های لذت گرایانه مصرف کننده متمرکز شده و تنها مطالعات اندکی ارزش های های منطقی در این حوزه را مورد بررسی قرار داده اند. لذا پژوهش حاضر بر آن است تا خلاهای مذکور را برطرف نماید.
    کلیدواژگان: ارزش کارکردی، ارزش لذت طلبانه، هویت برند، عشق به برند، تبلیغات دهان به دهان، وفاداری به برند
|
  • Niloufar Ashrafi, Kambiz Heidarzadeh * Pages 1-18
    The purpose of this study was to investigate the effect of psychological contract violation on positive word of mouth intention in online shopping by application or website. This research, in terms of goal, is an applied research and in terms of data collection method is descriptive. In order to gather information in this research, library and field method and a standardized questionnaire were used. The statistical population is the customers of Digital’s company, and the sample of this study consists of 300 customers of the online shopping website or application of Digikala in Tehran, which was selected by simple random sampling method. The test of research hypotheses was assessed by means of structural equation modeling using Listel software. The results of this research indicate the negative impact of the psychological contract violation on the positive word of mouth via making negative impact on service quality and perceived value among the customers. Also, the role of the mediating personalization has been confirmed. Finally, based on the results, as suggestions to company’s managers which offering online products and services, in order to improve the level of positive word of mouth intention in their customers, they should consider stuff which may create psychological contract violation, because this problem may effect on their service quality and perceived value.
    Keywords: psychological contract violation, positive word of mouth, service quality, perceived value, personalization
  • Somayeh Hozouri, Muhammad Ali Abdolvand * Pages 19-30
    The main objective of this research is to evaluate the factors affecting project marketing on buyer–seller relationships in the trading Market. The method used in this research is applied in terms of purpose and descriptive, survey and correlation nature. The statistical population of this research was Q (311), using random sampling method. To determine the reliability of the questionnaire, the Cronbach's alpha coefficient was 0.86, which indicates a high level of reliability. To analyze the data, factor analysis and structural equation analysis using Spss software and other relevant tests, which are described in detail in this study, were analyzed to identify each of the components and sub-components To make The results indicate that this research consists of 5 main components of service market (with 7 questions), knowledge management (with 3 questions), specific project marketing features (with 3 questions), The main features of project marketing (with 4 questions), foregoing market (with 4 questions) And a total of 21 sub-criteria. By using structural equation is method and designing a specific questionnaire, effective factors of project marketing on buyer – seller relationships in the trading Market were ranked and prioritized. Finally, among the 21 existing subsets of “specific project marketing features” (by a factor of 0.99) ranked highest and “foreign market”, and “service market” (by a factor of 0.89 and 0.87) the second and third priorities ranked.
    Keywords: project Marketing_knowledge management_customer knowledge_buyer – seller relationships_trading Market
  • Parviz Alilou *, Hamidreza Saeednia, Ali Badie Zadeh Pages 31-45
    In case an organization fails to create value for its customers, such organization will gradually, be withdrawn from the minds and tongues of the customers and be faded from the marketplace. The most important aspect of customer-orientation is value creation. Value creation for the customer and formation of competitive advantage for the organization are corresponding to each other and whenever the former is achieved, the latter will also be met. Considering the challenges faced by in production industries and vulnerability of several industrial units due to failure to take benefit from competitive advantage in global trade field, focusing role of brand and brand value-creation are of significant importance. The purpose of this study is to design the model to clarify brand value-creation determinants in Iranian textile industry. The methodology applied in this study is of qualitative nature. Meanwhile, the technique used to collect and analyze data was determined as the method based on data-oriented theory. In this part, initially the information and data was collected as open codes through conducting specialty interviews with academics and industrial practitioners; further the study data was classified and refined through establishing connection among micro and macro discussions and eventually the same was validated and finally edited. In the suggested model of value creation aspects, the four aspects of customer, competitors, organization and society were presented.
    Keywords: Brand Value-Creation, Textile Industry
  • Naderh Sadat Najafizadeh *, Maryam Zahiri Pages 47-61
    The purpose of this study was to investigate the relationship between purchasing incentives and choice of purchases at the airport in 2013, and has been studied as a case study of Ahwaz International Airport. The research method is applied and descriptive correlational. The statistical population of the study was travelers who used to travel to Ahwaz International Airport. 133 people were selected as the statistical sample. SPSS software was used to analyze the data. The important findings of the research indicated that there is a significant relationship between the incentives to buy passengers and the choice of types of purchases at the airport; there is a meaningful relationship between instant purchases and the selection of purchases at the airport. The results of the research did not find a meaningful relationship between the time pressure and the choice of purchase at the airport.
    Keywords: Purchasing motivation_choosing a type of purchase_Instant purchase_Time pressure_Airport
  • Seyyed Alireza Mosavi * Pages 63-76
    The purpose of this study is to present a model of value creation in the industry of banking services at the National Bank. The statistical population of this research is the customers of the National Bank in Fars province, which is an unlimited society. Sampling method in this study, a sample size of 284 sampling methods is available. The instrument for measuring the standard questionnaire is Cambera-Firo et al. (2017). In this research, the method of modeling structural equations between variables is used to describe the data analysis and test the hypothesis of the research. The results of the test of research hypotheses that have been tested using Laser software show that value creation has a positive and significant effect on customer satisfaction, loyalty and oral advertising, and customer satisfaction on loyalty and oral advertising. Also, there is a positive and significant relationship between the MI variable and the elderly people in the value creation process. But among the value-adding men, there is a positive and significant effect on satisfaction and oral advertising, and satisfaction with loyalty and oral advertising. Finally, value creation among young people has a positive and significant effect on satisfaction, loyalty and oral advertising.
    Keywords: value creation, customer satisfaction, loyalty, oral advertising, Demographics of customers
  • Hadi Rezghi * Pages 77-88
    The main objective of this research is to investigate the relationship between employees' knowledge of knowledge and competency of capital bank (studied in north of Tehran). The purpose of this study is to use applied research and in terms of collecting data, a descriptive correlation type is used. The statistical population of the present study consists of 270 employees, managers, and officials of the Northern Branch Bank of Capital in Tehran. The sample size in this study is 160 people (according to Morgan table). In this research, simple random sampling method was used. The tool used in this study was 19 questionnaire of organizational knowledge and 11 questions of competitive ability questionnaire. The research tool has been verified formally. The results of the questionnaires were also calculated by calculating Cronbach's alpha higher than 0.7 and confirmed. The results of the research showed that there is a positive and direct relationship between the three components of organizational knowledge and competitive ability. Also, results of structural equation implementation indicated that the highest path coefficient is related to technological capability and competitive power and in the second place structural power with competitive ability and ultimately cultural capability and competitive power.
    Keywords: Competitive ability, Structural Capacity, Technological Capacity, Cultural Capacity
  • Effat Haji Hoseini *, Ali Asghar Eivazi Pages 89-103
    The aim of this study was to evaluate the impact of marketing activities on service brand equity: The mediating role of evoked experience. The research method according to purpose was Practical, The method of data collection was Descriptive correlational, as well as the type of data was quantitative. The statistical population of this research was all Patients who used the services of Shahid Sadoughi Hospital in Yazd for 5 months (41000). Due to their unlimited number, using Non-random sampling method, according to It was available to people, 380 people were selected as the sample size. To collect data, we use For the experience variable excited from the Brookes and colleagues questionnaire (2009), You et al. (2000) and brand equity (2000), and for marketing components, were Dagierala et al. (2008), Barry et al. (2002) and Dagger et al. (2007). After collecting the questionnaires, data describing was done through the mean, standard deviation, by Spss software and data Statistical Inference was carried out through structural equation modeling with the help of Amos software. Questionnaires Technical characteristics were assessed including reliability, validity, convergent and divergent validity. Path coefficient and significant coefficients were used to examine the hypotheses. The results showed that the degree of appropriateness of proposed model was appropriate with regard to components research. Also the components of marketing activities influenced the brand-specific value of a customer based on the mediating role of the excited experience.
    Keywords: Marketing Activities, Brand-Oriented Brand Value, Evoked Experience
  • Iman Hakimi * Pages 105-120
    Purpose
    The aim of this article is to investigate the effect of consumer perceived values on brand love and its consequences along with explaining the mediating role of brand identity in this regard.
    Methodology
    The present study is descriptive- survey and in terms of purpose is applied. The population of this study is customers of luxury brands in Tehran. The research data were collected from non-random and available sampling at the stores offering luxury brands in Tehran during the winter of 2018.
    Findings
    Results show that actual self-congruence has the greatest impact on emotional attachment to the brand. Therefore, a sense of enthusiasm for a brand occurs when the brand is able to initially reflect the inner personality of the consumer, and then can help to enhance the person's inner identity in his social environment. Research Limitations: The use of self-report measures in data collection, especially in relation to the consequences of brand- love and limited literature on the subject of research, are among the main constraints of this research. Managerial Implications: Evidence suggests that, while hedonic values are the only direct stimulus of passionate love towards a brand, but for a sustainable relationship between consumer and brand, Utilitarian values can also, by strengthening brand identity, play a significant role in creating love for a brand. Brand love is also associated with important consequences, including loyalty, word-of-mouth advertising, and willingness to pay a price premium.
    Originality/Valve
    Little research has focused on the antecedents of brand love, especially the importance of identity construct to create high levels of love. On the other hand, the major studies have focused on hedonic values of consumer and only few studies have examined logical values in this field. Therefore, the present study aims to eliminate these gaps.
    Keywords: Utilitarian Value, Hedonic Value, Brand Identity, Brand Love, Word of Mouth, Brand Loyalty